Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sjöjungfru

 

Ibland,
Som i förrgår kväll
Såg jag i min dröm sjöjungfru fisken

Den var,
Så vackert som stjärnornas land
Så vackert som drömmens snöflingor

Hon sade att hon väntar på mig där döden ej kan nå oss
Jag ska igen till henne med all kärlek
Vi är skapat för varann

Vi kommer evig kyssas!
Vi komer evig hånglas!
Vi kommer evig levas!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2014-02-26 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP