Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

högskränande




forsen
leker allvarsam


med stenar leende


det var för väl
ser du


hon
plockar korn

ur skrän


kvarnstenar mal
de högskränande orden


hon pudrar


tiljor
vita


de
alla


andas in
tystnaden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-26 20:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2014-03-01

    ej medlem längre

Mycket vacker ...
2014-02-27

  Georg Möller
Kvarnstensromantik - ljuvligt! ;-)
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser