Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt berg och mitt tempel

 

 

Jag sitter på min egen bergstopp

här har jag byggt mig 

ett eget tempel.

 

Grunden under mig 

är miljarder år gammalt

ända tillbaka till ursprunget.

 

Visst det behövs varken sten

eller tegel

för att bygga ett tempel på ett berg.

 

För mig och mitt folk

ska det stå för eviga tider.

 

Det tempel som byggs 

av drömmar 

kan aldrig raseras.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-26 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP