Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 stavelser x 3


27feb14:1

med fingrarna i
syltburken är det svårt att
lägga locket på

---

kan du ej mota
Olle i grind får du ta
din Mats ur skolan

---

när det är valår
känner hajarna lukten
av blod på långt håll

---




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-27 07:11



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra senryu's!
2014-02-27

  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku, gillar ettan bäst.
Rolig lek med slitna metaforer,
som ofta förekommer i debatten.
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP