Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efterspel

 

Jag vet inte ens,
Om jag är en människa på riktigt
Hur skulle det gå till?

Jag levde som en vuxen barn

Min(mor, far) mosade mig som fan
Trampade hårt och blodig på min bröst

Jag lämnade dem till helvete!

Mitt hjärta!
Min ansikte!

Av stål!

Min själ!
Mitt jag!

Av död!

Jag lever utanför mig själv!
Jag är ingen!

Än de döda drömmarna i de sönderslagna själarna




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2014-02-27 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP