Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tåget!

 

Ensam står jag vid pärongen

Om en stund kommer tåget att köra förbi
X 2000 önskar mig och gärna snabbare!

Det enklaste och snabbaste sättet att ta livet av sig!
Tänkte jag still!

Jag har kastat sexton år av mitt liv i Sverige
För ingenting!

Tåget!
Kommer snart förbi!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2014-02-27 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP