Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Överallt!

 

Tyck synd!
Först om dina egna medborgare

Och sen om,
De andra medborgare i andra länder världen över

Du kommer aldrig att förstå vad jag pratar om!
Tråkig och synd!

Dumheten styr dig!
Över allt i landet lämnar du dina egna medborgare lida

Bara,
Och bara för att du skall vara världsledande i lögnerna

Du!
Djävulens hand på jorden!

F… you!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2014-02-27 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP