Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet ler mot mig

Jag lämnar vemodigt
den hemsökta platsen
mellan mina drömmar

Dit du alltid hittar

Men när mina ögon
möter morgonsolen

och mina känslor väcks
av viskningarna
i vinden

Då rinner tårar i ljus
och hjärtat höjer sin röst

Jag känner
genom mina andetag
och jag förstår

att ödet
tar emot mig
med ett leende




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-27 09:20



Bookmark and Share


  Nina.H
Så innerligt djupt och vackert skrivet!
2014-03-04

  Lars Hedlin
Så vackert!
2014-03-01

  Angel of love
Väldigt fin.
2014-02-28

  bumerang
Din upplevelse av din värld blir till vacker poesi, som du förmedlar så
målande. Börjar vemodigt, men slutar "med ett leende". Slutordet är alltid viktigt. Kram!
2014-02-27

  Eliza-69
Jättefin
2014-02-27

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet, du målar en tavla med ord för mig som läser din vackra dikt.
2014-02-27

    ej medlem längre

Du skriver så vackert ....
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP