Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikten är vägd

Hon är lycklig på ett sorgligt sätt
när hon vänder och vrider på sig
i livets dans

Hon håller i sig mer
än hon håller av sig

Lyckan når till knäna och sorgen
slår i taket där den armhäver sig
och flämtar


 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-02-27 22:18



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint beskrivet med väl valda ord.

2015-01-02

  Niclas Petersson VIP
"Hon håller i sig mer
än hon håller av sig"

Smärtsamt vackert. Otroligt nära, precist och poetiskt.
Gillar. Mycket.
2014-03-13

  Rozsi.kovacs

En kvickhet o rapphet i denna
2014-02-28

  Yrre VIP
Dina ord är så berörande, talande.
2014-02-28

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-02-28

  aol
vackert berörande skaldat,
2014-02-27

  anits VIP
Fint och tänkvärt skrivet.
2014-02-27

  KYREUS of Sweden
Spänstigt!
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP