Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är du odjur?

 

Föraktar du min ensamhet!
Vet du att jag lider!

Finns det någon möjlighet att du förstår mig
Eller är du odjur!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2014-02-28 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP