Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det borde vara liv

 

Jag lever DÖD!
Jag existerar DÖD!

I Sverige!

En iskall död hjärta!
En iskall kista!

I Sverige!

Ett icke värdig liv!
Ett icke mänsklig liv!

I Sverige!

Det borde vara liv!
Men,

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2014-02-28 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP