Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

disfolk




drömska moln

seglar

midnattsskeppets
stjärnsegel


lågan
rör vid mina ögon

skimrande
opal

skimrande
bladellips

ur svärta
du vackra midnattsblå

snuddar vid cinnobers värme

violett in i guld

mina ögon
andas
in



dagen tätnar

viker undan blicken

intriger
viskar

ängshök
viskar intighet

regn sköljer
såren öppna

ur
var

vävarelden

stiger upp ur glödbädd


lågor väver
flammor väver

gnistkorn landar
i himmelsåker

vävarelden
målar

vallmofält
i blåklintsdalen

kvarnhjulen
öser

smältvatten


disfolken
skimrar
ögondans i fröjdan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-28 12:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Magiskt beskrivit!
2014-03-01

    Birgersdotter VIP
Vackert och sagospunnet om disfolket
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser