Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En medmänniska som få

 

 

Det finns inte en dag

jag inte tänker på henne.

Har aldrig mött henne men

jag har sett henne.

 

Varje gång mina tankar går till henne

minns jag allt vi har utbytt

ord och tankar.

 

Vi har talat om kärlek, kyssar

och smekande händer.

 

En dag föll mina ord och handlingar

i fel jordmån.

Ord och handlingar

som helt plötsligt raserade min värld.

 

Trots att hon tröstade mig

för vad jag sagt och gjort

känner jag mig bortom tröst.

 

Varje dag tänker jag på henne

och den kärlek jag känner.

 

 

Tänker också på

det hon nu gör för mig.

Den storhet som medmänniska

som hon visar mig.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-28 20:37



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Hon är helt och hållet levande med det gör hon mig levande.
2014-05-29

  Annika Persson
tänkbar forts.

Hon vill helst höra
att hon inte är död för dig
utan att hon värmer och läker
storheten i henne är att hon älskar


2014-05-29

  Coldasice VIP
Väldigt vackert!
2014-05-19

  anits VIP
Så fint du skriver!
2014-03-02

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text...
2014-03-01

  Angel of love
Jätte fin.
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP