Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spricka i fasaden

Innerstaden
medelklassidyllen
med rödvin och ostar
och idel leenden

Bortom denna värld
finns en annan värld
som yttrar sig som
en spricka i Alliansens fasad
som började som en missfärgning
när oppositionen flirtade med mitten
som djupnat

I sprickan befinner sig människor
i fritt fall





Fri vers av AA VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-01 00:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl framfört! målande och starkt berörande bilder, av den politik som härskat och söndrat de senaste åtta åren!
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP