Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever

Lever i nuet
njuter av det som är
men, likt en svag retning
dyker minnen upp

Händelser
som om jag agerat
kanske inneburit
en annan riktning




Fri vers av AA VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-01 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP