Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖRD AV DIG

Smiska mig hårt

med orden

jag vill höra

 

låt piskan vina

prägla löftet

på min hud

 

rista det i blod

så jag kan se

FÖR ALLTID DIN




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-01 17:24



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Stark inledning, som grabbade tag fort
2014-03-02

  Lars Hedlin
Så starkt och nära!
2014-03-02

  M M Mannheim VIP
Jag vill smeka dig till samma njutning.
2014-03-01

    ej medlem längre
Mäktigt..om smärtans dubbla potential
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP