Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nebulosa


du var ett svart hål en fallande stjärna
ett sprängt partikelfält en evighet
bakom universums ände
fanns en utopi, en illusion

och jag; en välbevarad hemlighet
för dig att hålla dold
för friheten och för din eftervärld

mitt vakuum är här och nu
i periferin

blundar säger;
du kan inte le sådär när det känns såhär

inuti

går jag sönder




Fri vers av Smultris
Läst 792 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-10-06 08:42



Bookmark and Share


  henke_r
Du får rymden att verka intressant och sprängfylld av liv. Inte en chans att universum enbart består av blinkande stjärnor och tysta galaxer;)
2019-07-29

  Roger VIP
Som jag saknar dina ord vännen...
Ditt sätt tvinga in en galax i en skokartong tar andan ur mig
2019-07-01

  Rejja~
As Usual - du är bara bäst!
(medlemmen madinsane - älskar den kommentaren!)

Please come back, Smultris!
R
2018-02-16

  jimmy welleby
Älskar denna typen av kraft i ord och mening. Det stora i det lilla, universum och kvantumfysiken i en människas leende. Vad det innebär.

De vetenskapliga referenserna. Inget överflödigt. Tack smultris!

Skriv mer.
2017-05-08

  madinsane
du är ett bokmärke. hela du.
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris