Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där du var räknades bara det som går att skriva i en bok, bara klokskap.


Jag har en bit av ditt hjärta så nära mitt som det bara går

Jag vet att du vet att jag i hemlighet bär med mig en bit av ditt hjärta så nära mitt som det bara går. Du vet att det går och går och slår som det ska, kanske av den värme som omger det.

Även på resa finns en del av ditt hjärta här fast du var där i solen, i värmen så var det här nära mitt. Ditt behövdes inte där, där räknades bara det som går att räkna som går att skriva i en bok. Där fanns inte plats för annat än klokskap.

Får jag låna en bit av ditt hjärta lite till för det värmer så och ger solsken fast det regnar. Ger hopp åt en hopplös dag. Ger så mycket mer än du kan tro.

Med din bit av hjärtat och mitt bygger vi en bro som kan gro av din och min tro.

 

 




Fri vers av wildah
Läst 388 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-03-01 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj vad fint skrivet!
2014-03-02

  jana m
En så vacker dikt!
Jag känner precis samma sak!
Fortsätt så??
2014-03-01

    ej medlem längre
Kärlek är näring som får relationer att växa. Slutar relationer att växa så växer ändå fortfarande hjärtat.
2014-03-01

  Angel of love
Underbart fin text.
Stor applåd.
2014-03-01

  Lars Hedlin
TAck för att du delar med dig så fint :) kram
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah