Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske en sanndröm?

Falnar i dimman

Ryser i fuktig vind

 

Möte nära förestående

Känner mig ivrig men lugn

 

Blicken fast och fokuserad

Tanken är vaken

 

Kanske en sanndröm?

Vill så gärna känna det Nu!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 322 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-03-02 14:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte alltid lätt att ha tålamod... längtansfullt skrivet...
2014-03-09

    Therese Nylander
Vackert och man kan dra paralleller till någon/några tillfällen i ens eget liv.

2014-03-06

  Lindha W Gustavsson
Sann eller inte - drömmar är alltid bra att ha!
2014-03-04

    ej medlem längre


Bra skrivet detta Lars ...
2014-03-04

  Angel of love
Känner förväntan, jätte fin.
2014-03-03

  Chawa VIP
Förhoppningar och spänning i ett möte i dimman...hemlighetsfullt skrivet!
2014-03-03

    Dan Myrbeck
Tänker på en dimmig natt
på en engelsk hed ...
... där vad som helst
kan hända ...
2014-03-03

  Lena Själsöga Keijser
i den viljan
skingras molnen

in i
sann
2014-03-03

  Ingrid Trolle
Det icke sagda
mycket bra skaldat.
Det är just det:
ovissheten
2014-03-03

    Birgersdotter VIP
Vill läsa fortsättningen...intressant text
2014-03-02

  Carina Bendix
Mycket intressant text.
2014-03-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Text som väcker nyfikenhet. Fint!
2014-03-02

  ~LillMarlene Landen~
Bra ordat !
2014-03-02

  anits VIP
En underbar längtan till ett förväntansfullt möte!
2014-03-02

    ej medlem längre
Text och bild harmonierar vackert.
2014-03-02

  louisegirl
Förväntansfullt ;)
Fint skrivit!
2014-03-02

  Linda CH VIP
Nervigt förväntansfull! Väcker nyfikenhet....
2014-03-02

  Anya VIP
Bra. Gillar att allt inte skrivs ut, att läsaren själv får fundera. Vad är det för möte? Vad vill diktarjaget ska hända? Bra beskrivning med känslan av iver men lugn. så kan det vara.
2014-03-02

  WyS VIP
Vacker längtan!
2014-03-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Hoppas på det! Förväntansfull möte bra skrivet!
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin