Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Jesus


Att bära sitt kors


Klart att det finns utrymme att göra sig löjlig över ditt minne
Men jag är klok nog att inte fatta iden

Jag är klok nog att fatta uppoffringen du gjorde
Att bära ditt kors

Att bära ditt liv för andras väl
Att inte fega ur när det verkligen
Gäller


Tyvärr är det inte många som fattar längre
Egoismens mjuka skönhet
Finns som en klen tröst
I enfaldens tid

Men klarar vi likgiltighetens demoner?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-02 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
JA, vem?
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt