Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När mitt barnbarn föddes och ängeln *gammelfarmor*


Ängelns ljus gav kraft

Vågar jag tro
på det jag ser

Vågar jag hoppas
på läkning

Känner
kärlek

Ett litet barn
är välsignat

Står
vid sjukbädden

Ängelns hand
över litet huvud

Ljus och kraft
från och in

Igenkännande
ängelns ljusa gestalt




Fri vers (Fri form) av Skogsstjärna Trientalis Europea
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-02 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Skogsstjärna Trientalis Europea
Skogsstjärna Trientalis Europea