Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viva dyslexi


Låt förhelvete inte vem som helst skriva


Det finns en sjuk del i vår samhälskropp -en elit som inte fattat att samhället är just det som håller oss samman!

En elit som genom sitt sätt att bruka orden-sätter sig över oss dyslektiker!

Nu är det så-att vi som lider av dyslexi-lägger stor möda vid att läsa era skrifter-vi kan med stor möda skriva lite texter själva-felstavade och allt annat än klassiskt "poetiskt"

Men vi gör det


Jag hoppas att Amir och Julanta skall våga skriva på Poeter.se-utan en jävla skallgång av ordneurotiker-som skrattar bort budskapen!

Mike




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-02 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo dyslexi är inte lätt eller kul...De som har det behöver all uppmuntran de kan få! BRA du tar upp det...
2014-03-03

    ej medlem längre
Fortsätt du att skriva, alla behövs och är värdefulla. Var och en på sitt sätt.
2014-03-03

  Peter Stjerngrim VIP
Min far var dyslektiker men lyckades likväl skapa en hel del i sitt liv ...
Dock fick han bli egen företagare då dyslexin var ett oöverstigligt hinder vid tillsättning av tjänster inom de ledande företag som sedemera anlitade honom som egen företagare ...
Vet ett antal professorer vid Sthlm's Universitet som är dyslektiker. En av dem uttryckte en gång angående min far att han blev bestört då han menade på att det finns många olika hjälpmedel och pedagogiska träningsprogram att tillgå för att överbrygga och minska problemen för en dyslektiker .
Däremot gäller det att skilja på de som har dyslexi
och
de som skyller på dyslexi för att slippa ägna sig åt att lära sig ...
Den sistnämnda gruppen har jag noll-tolerans mot, eftersom jag anser att de förstör möjligheterna för dem som verkligen har dyslexi att bli tagna seriöst och få det stöd de behöver!
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt