Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schlager

Jag ville att Andreas skulle komma etta
med sin härliga röst
Men Carola fick som hon ville
för mej ingen tröst.

Att tävla i musik tycker jag är fel
fast jag gluttde ju lite grann
korta är dessa tre minuter
men de gör så gott de kan








Fri vers av mjuk
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-03-19 20:19



Bookmark and Share


    NoMi F
men tänk på att det är en poet
som skrivit texten-oftast
Såg inte så mycket av den
2006-03-24

    Mejja
Bra diktat och rimmat om schlagerns vara!
Precis också min tanke.... det går inte att tävla i musik. För att stilarna är lika många som artisterna.
....vem jag dock hejjade på vet du :))
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk