Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅNEANSÖKAN

Mitt konto

är tömt

på resurser

 

siffrorna

skriker

minus i rött

 

jag behöver

låna

av dig

 

till livets

nödtorft

mest glädje

 

lugn och ro

vill jag

också ha

 

kärlek

i överflöd

många ord

 

om min

låneansökan

beviljas

 

kan insättning

göras på

nedanstående konto

 

Kärleksbanken

allt-i-ett- konto

911-19930308 Min älskade Elisabeth




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-04 17:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Helt underbar text!Applåd!
2014-03-10

  Lars Hedlin
Gillar iden ;) kram
2014-03-05

  stig wikman
KÄRLEK KAN
DU VÄL FÅ LÅNA .
( du behöver bara
betala tillbaka )

KRAM Å APPLÅD.
2014-03-05

  Petter Wingren
Inflation och tömda konton, dränerat belöningscenter, existensiell tomhet och kärlekslängtan, allt hör samman i en ömhetstörstande männskokropp.
2014-03-04

  Tess74
Så fyndig och fin
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP