Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalliope



Den episka poesins musa

övergav mig

när jag som bäst behövde

hjälp med ordflödet


Tröttnade kanske

på alltför enkla tankar

Bad att få återkomma

en annan dag

när något finns att berätta




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-04 07:37



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fast den frånvaron resulterade i en mycket bra dikt
2014-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
Jag skulle också vilja ha ett besök.
2014-03-05

  anits VIP
Bra och till viss del igenkännande!
2014-03-04

  Popangelov VIP
Jag känner igen mig precis, hela veckan. Bra formulerat.
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP