Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att det kommer, och jag vet inte hur jag vill att det ska sluta. Not that it matters what I think.


WW3 - Dags att leka levande måltavla!

Det är dags att bli män nu gossar!

Nu är det vapenlära och kamp-övningar som är på G!

Lär dig träffa målet, lär dig känna igen fienden.

För om de inte är fienden

Så är de ju människor.


Och se till att när du kastar din granat

Att din rygg är vänd mot folket

För egentligen så ser de ju likadana ut...




Fri vers av Justforthis
Läst 233 gånger
Publicerad 2014-03-04 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justforthis
Justforthis