Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan min




min
längtan

har jag skrivit
in i varje strå

in i trädens stammar

in i stenars händer

in
i

varje andningskorn

är min längtan
skriven

det svarslösa möter




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-04 17:35



Bookmark and Share


  MoonCalled
Mycket vacker
2014-03-26

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2014-03-05

  Anya VIP
fint konstaterande om längtan. Den vi alla har inuti. Sista raden gör texten mer intressant...det väcker frågor. Vad är egentligen det där svarslösa. Jag får fundera.
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser