Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strofer 4




du är icke dina sinnens stormar
valla dina hjordar


*


du behöver ej leta
i stillheten framstiger svar
i stillheten kan du se
din droppe stiga ur havet
så sjunker ni in i är


*


de enda moln du behöver skingra
är de moln du tovat samman själv

*


orsaken är aldrig dold
i den stund du bejakar sätts allt i rörelse
just av din bejakelse
just av ditt beslut


*


det enda lock du behöver lyfta
är locket till din egenbrunn
ögonbrunn




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-05 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visheten bor i dina ord.
Mycket bra utfört dessutom!
2014-03-05

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser