Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klippansikte




ditt ansikte
är målat

i de röda klippornas
stränder

där det salta möter det söta
där det söta möter det salta

i klippornas
händer

brinner en låga i djupen

ditt ansikte
bär icke mask

och jag vet ej var du är
doften ur vintergatans vishet


lever i
oändligheten




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 170 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-05 15:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan bra i denna!
2014-03-05

    ej medlem längre

Berörande
och underbart vacker ...
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser