Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets slut

.

Natten är kort
Dagen så långlång

Byt plats natt och dag

Så kanske jag orkar
tills natten fångat dagen




Fri vers av Mejja
Läst 408 gånger
Publicerad 2004-08-22 23:09



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...jag gillar så mycket när du skriver...byt plats natt och dag...det finns en sådan förtrolighet i tilltalet.....och natten fångar dagen.Tack!
2004-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja