Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill sova nu!

Benen brinner lätt

Huvudet känns tungt

 

Vill sova nu

Trött så trött

 

Kastar bort allt annat

bara jag får sova NU!

 

Känslorna mixas trött och nött

Nej nu måste jag få sova

 

Bara en sak till som måste sägas

NEEEJ GOD NATT! ZZZzzzzzzzzzz




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-05 18:58



Bookmark and Share


    Therese Nylander
Känner tyvärr igen det allt för väl vissa dagar.
2014-03-06

  Lena Själsöga Keijser
vackra drömmar
2014-03-06

  anits VIP
Igenkännande skrivet, det är skönt att kunna få sova.
2014-03-06

  Carina Bendix
Känns igen..;) God natt och sov gott! :)
2014-03-05

  Angel of love
Sov gott, kram
2014-03-05

  WyS VIP
Natti!


2014-03-05

  Federico Romano
Godnatt..
2014-03-05

  louisegirl
Då är det gott att sova ;)
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin