Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan vad du är bra!

Vill inte vara som alla andra

 

Vill inte följa strömmen

 

Vill bara vara jag

 

Och för fasen vad jag är bra

 

- Nej jag är inte perfekt

 

Men jag duger bra som jag är

 

Älskar mig som faan

 

Egotrippad som jag är säger jag till mig ibland

Lars fan vad du är bra

 

Pröva själva att bosta egot och sinnet med positivitet

 

Lovar att det kan förändra en hel del

 

Kram på er alla ;) <3

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 275 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-03-05 19:03



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Tänkvärda ord att ge sig själv, när man saknar dem från någon annan..
2014-03-08

    Therese Nylander
Väldigt sant.
2014-03-06

    Anna Sefyrin Höijer
Härlig egoboost! :D
2014-03-06

    Dan Myrbeck
Härligt skrivet!
Kram!
2014-03-06

  Lena Själsöga Keijser
god maning... men varför svordomen
2014-03-06

  Anya VIP
Fan vad jag är bra!!! jaa fasen också, det känns redan lite bättre. tack! :o)))

2014-03-06

    ej medlem längre
Bra! För att kunna älska andra måste man lära sig att älska sig själv.
2014-03-06

  anits VIP
Underbart och så sant skrivet.
2014-03-06

  Mia Popiana
Kan inte annat än instämma!
2014-03-06

    ADI Nehlin
Bra!
2014-03-06

  bittemi VIP
Ja, helt rätt inställning!
2014-03-06

  Carina Bendix
Ja, du har helt rätt. Det behövs verkligen! :)
2014-03-05

  Angel of love
Alldeles underbart att se sig själv som vinnare.
2014-03-05

  louisegirl
Så är det, så sant så;)

2014-03-05

  louisegirl
Så är det, så sant så;)

2014-03-05

  Eliza-69
Precis så :) fyy fan vad vi är braaa... ;)
2014-03-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det! Man måste tycka om sig själv.
2014-03-05

    ej medlem längre
Underbart Lars!!
2014-03-05

  Fem hjärtan VIP
Underbart och så sant! :)
2014-03-05

  Alva Johnsson VIP
Ha ha, vad rolig Du är. Friska takter och
så ska det låta! Kom igen!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin