Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra beröringar!

Väck mig med din värme

Sprid dina vackra beröringar över mig

 

Känslan når över allt

inga avstånd existerar

 

Bilden av en passionerad kyss

inpräntad och fast

 

Älgskogs dans som tar oss vidare

Och sammanslås i himmelska höjder

 

Nakenheten när oss

Vi dinerar stolt och med stor aptit

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 292 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-03-05 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, så alldeles särdeles vackert. Gillar särskilt 'känslan når över allt, inga avstånd existerar'
2014-03-09

  soligajag_1 VIP
Så vackert o innerligt , denna kärlek är!!
2014-03-09

  Karina"Kia"
Kärlekens hätta på hög nivå..du bjuder in..ger känslan och upplevelsen...Mmm
Njutningsvackert!
2014-03-06

    Therese Nylander
Väldigt passionerat och vackert.
2014-03-06

    Dan Myrbeck
Värme & Passion -
på kärleken förlorar
du aldrig tron!
2014-03-06

    ej medlem längre
Fint skaldat.
2014-03-06

  anits VIP
Vackert skaldat!
2014-03-06

    ej medlem längre

Värmande och vackert Lars
2014-03-06

    ADI Nehlin
vackert!
2014-03-06

  Carina Bendix
Åh, vad fint och sensuellt skrivet.
2014-03-05

  Angel of love
Väldigt vacker
2014-03-05

  louisegirl
Vackert skrivit!
2014-03-05

  Eliza-69
Ooh tjusigt härligt...
2014-03-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina känslor i vackra ord!
2014-03-05

  Fem hjärtan VIP
Väldigt vackra rader!
2014-03-05

    ej medlem längre
Vackert och fint skrivet!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin