Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hindren


Jag skulle hjälpa dig om jag fick
Hindren står i vägen

Du är hatiskt inställd till mig
Jag är ju döpt och konfirmerad
Kristen

Är du så jävla feg att du inte ser
En medmänniska
Bortom

Religionen


Jag lämnar spår av välvilja längs min väg
Hoppas även du rör dig

Över hindren




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-05 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt