Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade St-Annas Skärgård


Ett stort mörker slet mig därifrån
Men jag kommer tillbaka
Till Rödskär

Häradsskär och Gröholmen
En dag


När livet vill




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-05 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt