Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rättan tid

.

Vi var så nära
varann
att vi inte märkte

Att vi var långt från
varann
att vi inte hörde

Vi sökte efter
varann
Förstod vad vi

nyss nästan förlorat




Fri vers av Mejja
Läst 464 gånger
Publicerad 2004-08-22 23:12



Bookmark and Share


    Lena VIP
svårt att uppskatta det man redan har.
Vackert och insiksfullt skrivet!
2004-11-10

    Agneta VIP

2004-09-03

    Agneta VIP
.................................. Nu vaknade jag upp igen... Så vackert!!!!
2004-08-25

  Tothem
sant - smärtsamt. Dina ord fängslar mig......Tack Majsi!
2004-08-24

  Martin VIP
...du alltid skriver Majsi!
2004-08-23

  Rachel Roth
du beskriver så bra hur blind man kan bli inför varandra och att man måste till slut vakna upp för att inte mista det fina som ändå finns....så läser jag din fina text
2004-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja