Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÖNSKAR ...

 

att du

ligger bredvid

när jag

sträcker ut

min hand

 

att du

smeker

min kind

med en

ömsint kyss

 

att du

sluter

mina ögon

för rofylld

sömn

 

att du

ser mig

vakna

till ny dag

oförstörd

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-09 17:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En härlig varm önskan!
2014-03-11

  Petter Wingren
Hoppas din önskan slår in.
2014-03-09

  bittemi VIP
En vacker önskan!
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP