Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk så skönt

Bara sätt dig på barstolen
Vila armarna på bardisken
Småprata med bartendern
Vila i dig själv...
Njut av stämningen...

En riktigt social pub
kan hjälpa dig
att koppla av allt!

Du behöver inte dricka
så mycket öl för att slappna av.
En liten flaska räcker...

Go for it baby...!





Fri vers (Modernistisk dikt) av bohemen VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2014-03-07 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP