Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla känner jag din doft!

Ligger ner skrattar och ler

Tänker på dig om och om igen

 

Tittar upp mot taket

Ser skuggor sväva förbi

 

Stilla känner jag din doft

Känns som att du låg här bredvid

 

Sluter mina ögon känner dig nära

Livet är härligt när man är omtyckt

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 320 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-03-07 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm livet är härligt när man är omtyckt:)
2014-03-11

  anits VIP
Så fint du skriver.
2014-03-10

  Anna Nyman
Vacker!
2014-03-09

  Lindha W Gustavsson
Minnena lever igenom hela livet - bravo!
2014-03-09

  Connie
En härlig text att vila och vara lycklig i!
2014-03-09

  Carina Bendix
Åh, vad fint och rofyllt.
2014-03-09

  Maj-Lis VIP
Ja då ler livet en aning...när man är omtyckt
2014-03-08

  Ingrid Trolle
Mjukt och varmt
2014-03-08

    ej medlem längre
Lyckligkänsla sprider sig varmt o fint här..
2014-03-08

  Angel of love
Ler och känner värme i text och bild, jätte fin.
2014-03-08

  Fem hjärtan VIP
Vilka härliga rader och vilken gullig bild! :)
2014-03-07

    ej medlem längre
Så fint - riktigt söt bild till.
2014-03-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst är det härligt!
2014-03-07

  Eliza-69
Såja.... härligt o vackert
2014-03-07

  louisegirl
Jaa, så härligt det är ;)
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin