Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

nu mojnar vinden

allt

tar en tillfällig

paus

säg är det inte skönt

att vila

I tystnaden

komma bort

från stadens

ständiga brus



vi lägger oss

på husets tak

betraktar månen

och lyssnar

på dagens sista

Adhan



jo

man kan vinna krig

genom att kapitulera

och nej

jag ångrar ingenting


all möda

alla strider

var en lång resa

med detta ögonblick

som slutmål











Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP