Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök


Försök finna stunder av frid

När allt verkar motvals

Kan du ändå dansa




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 159 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-07 21:48



Bookmark and Share


  Peter G VIP
tänkvärd text där du leker med orden på ett sätt som tilltalar mig och gör mig glad!
2014-03-08

  bumerang
Visdom och levnadskonst.
"Dansen" finns ju redan där,
för oss att ta för oss.
2014-03-08

  aol
bara just så bra skriftat vännen, att övervinna sej själv,
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt