Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet smärtar en hopplös


Det är kört för mig
Jag lär snart
Sitta

Sitta med tiggarhatten
Som en konsekvens av
Mina val

Valår i år?
Hoppet smärtar
Då det ej längre
Finns

Val




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-07 22:05



Bookmark and Share


  bumerang
Fantastisk text som förmedlar den yttersta smärta. Överskriften är genialisk. Men saknaden av ljus i texten är den kvarstående känslan.
Kan bara hoppas att ljuset ändå finns där någonstans.
Kram!
2014-03-08

  thyra
Ibland gör ens val att tillvaron blir fattigare på pengar men om anden är rik så klarar man sig ändå. Min erfarenhet :)
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt