Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yawmul-Akhir

Men hatar du inte dom?

jo

men om hatet styr

vart är jag då på väg

för det mesta

känner jag bara

någon slags

medlidsamhet


jag menar

om du aldrig

kan glömma

aldrig förlåta

går du då inte

genom livet

med hjärtat

fyllt av bitterhet

och hat

och det är en väg

jag är tacksam

att slippa gå


dessutom

tror jag fullt och fast

att en dag

blir du tvungen

att ta ansvar

för dina handlingar


så låt dem gå sin väg

I riktning mot elden


så sitter jag ner

I lugn och ro

under trädets skugga

och väntar









Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2014-03-08 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP