Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se det lilla i det stora


En blomma som tränger sig upp mellan stenar och block

Alltet är så förunderligt väl skapat så in i minsta detalj och mekanismen hur allt är

uppbyggt och passar väl in i respektive mönster. Samma känsla blir när man förstår

att det är ju han/hon som jag tänkt på utan namn. Den som skulle bli min som om

man känt varann sen urminnes tider trots att man mötts när vardagen är som den

är med stress och plikter och livet verkar inte så givet för var och en.

Den tanken får

nog alla som om livet vill en illa men det gäller då att se det lilla i det stora som en

blomma som mot all förmodan tränger sig upp mellan stenar och block.

 

 




Fri vers av wildah
Läst 288 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-03-08 09:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Maskrosbarn kallas de barn som likt maskrosen blommar i asfalten, trots allt motstånd och svårigheter. Bra skrivet!
2014-03-18

  Johan Strömstedt
Känns lite som ett mecano, trots alla former av rop.
2014-03-14

  Yeppis
Underbar
2014-03-14

  Peter G VIP
vilken härlig text!
2014-03-12

  Lars Hedlin
Bra beskrivit med känsla och inlevelse som berör!
2014-03-08

    ej medlem längre
Du väver in personliga reflektioner i ett större sammanhang, ur det växer, som du betonar i slutet, något vackert. Texten är en fröjd!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah