Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycke och smak


Det finns dagar

jag blir så trött

på alla de

som kritiserar,

rynkar på näsan

åt företeelser

som de själva inte uppskattar.

Tar sig rätten att förakta

sådant som ger glädje åt många.


Vem har rätt att

bestämma över

Tycke och Smak?


Jag har det inte.

Har du?




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-08 09:21



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ord och eftertanke - håller med dig!
2014-03-13

  Maria Sundelin VIP
Nej
Mångfald ger ju glädje
2014-03-10

  mickech
Nä det finns ingen som har en sådan rätt.
2014-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Nej, ingen har den rätten. INTE NÅGON!
2014-03-09

    ej medlem längre
Nej det har man inte.Bra skrivet!
2014-03-09

    ADI Nehlin
mycket bra skrivet..känner igen typen
2014-03-09

  Lars Hedlin
Bra framfört!
2014-03-08

  anits VIP
Så sant och bra skrivet, ingen har rätt till det.
Var och en av oss har rätt att tycka och ha
den smak man vill.
2014-03-08

  thyra
Nej ingen av oss! Bra reflektion! Tack!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP