Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För 21 år sedan


MIN KVINNODAG

Idag

firar jag

min

Kvinnodag

 

dagen då

mitt hjärta

föddes

till kärlek

i ditt

 

dagen då

min själ

hemligen smög

till vila

i din

 

dagen då

våra kroppars

pussel

lustfyllt

lades

 

med saknade bitar

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-08 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin är den, sparar och njuter..
2014-03-09

  Petter Wingren
Klurig text i all sin enkelhet
2014-03-08

  Tess74
Fint
2014-03-08

  Alicia Stenfors
Grattis till kvinnodagen!
2014-03-08

  Lars Hedlin
Så bra och fint skrivit!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP