Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndoms minne!


Je e Dunderklumpen!

Je e Dunderklumpen ifrån Dunder klumpen

Det e ett jämtländskt fjäll

 

Å varenda kväll Fastän jag var så snäll

Var je så ensam

 

"Och när je var så ensammen

så dansade je på det här viset"

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 4801 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-08 16:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt att identifiera sig med Dunderklumpen. Jag kan vara En-Dum-En. HIHIHI
2014-03-15

    ej medlem längre
:)
2014-03-11

  anits VIP
Härligt skaldat!
2014-03-10

  bittemi VIP
Glad och härlig text!
2014-03-09

  Lindha W Gustavsson
Oh va glad jag blir att läsa denna humoristiska dikt som säger sååå mycket. Kul bild till.
2014-03-09

  Angel of love
Haha så gulligt.:)
2014-03-08

  Ingrid Trolle
Härligt!
Var och en
efter sin förmåga
2014-03-08

  louisegirl
Härliga barndomsminnen ;)
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin