Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom lite närmare!

Hej där! Trevligt att se dig :)

Kom lite närmare, Kom in i min famn

 

Jag vill Kyssa dig på munnen

Jag vill Känna din värme

 

Låt oss Älska hela natten

Låt oss bli som ett för en liten stund

 

Känner du hur mitt hjärta slår?

Känner du mina fingrar och händers beröring?

 

Dröm vackert dröm hett

Kanske blir det just så




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 561 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-08 16:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härligt & Fint
skrivet!
2014-03-11

    ej medlem längre
Underbar:)
2014-03-11

  anits VIP
Vackert skaldat.
2014-03-10

  Anna Nickolausson
höjer pulsen :)
2014-03-09

  Lindha W Gustavsson
Längtansfull!
2014-03-09

  Connie
Skön text som får pulsen att slå!
2014-03-09

  Carina Bendix
Ömt och vackert.
2014-03-09

  Angel of love
Ljuvligt lustfyllt och hett.
2014-03-08

    ej medlem längre
Njutningsfull text!Bra!
2014-03-08

  Ingrid Trolle
Lustfylld dröm
2014-03-08

  Federico Romano
Odla dina druvor, gör ditt vin

Låt dig älskas så ska du se

Att drömmen blir het

Om du själv kan älska
2014-03-08

    ej medlem längre
Vacker känsla.
2014-03-08

  louisegirl
Härligt lustfyllt ;)

2014-03-08

  WyS VIP
Låt kärleken slå ut och blomma!
2014-03-08

  bumerang
Texten så avskalat allt som kan störa.
Ger läsaren en drömfylld upplevelse.
Trevligt.
2014-03-08

  Maj-Lis VIP
Så vill man känna
2014-03-08

  Rozsi.kovacs

så lust fyllt andas Erotiken,
låt den spira
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin