Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla ni som är Kvinnor...


Till KVINNANS lov! på kvinnodagen

Kvinnor!
Åh!
Ni är som ni är...
Ni är ibland fantastiska...
Ibland är ni inte fantastiska,
men ni är ALLTID Quinnor!

:)

Mjuka...
Sjuka...
Gula...
Fula...
Vita...
Conchita!
Svarta...
Mulatta!

Det som ingen kvinna har,
han är ingen riktig karl!




Fri vers (Modernistisk dikt) av livets_vår_51
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-08 21:40



Bookmark and Share


  Annika Persson
och råa utan att någon man förväntar sig det och låter sig överraskas
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

livets_vår_51
livets_vår_51