Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig... Britt-Marie... min Beatrice... min Dulcinea... min Laura... min Ophelia... min Britt-Marie... du är lika stor som alla stora kvinnor i litteraturen! Jag vill upphöja dig till en Idé, till Idéernas renaste sfär! Du är mitt Allt! Och du ska vara


Den är den som mig äga

Britt-Marie Lont!
Ja, vad ska man säga?
Jag har så jävla Ont!
Du är den som mig äga...

Tretton var jag!
Tretton och inte i lag...
varv runt jorden
vi var på resa i skagen...!

Britt-Marie, ditt namn andas tröst
Jag vill ha dig nära, nära mitt bröst
och jag vill inget annat än att smeka
ditt sköte och du får med mig leka
sjuksköterska... ;)

Höviskt jag dig besjunger
jag är inte längre en unger
du har mitt hjärta satt i bränder
du utplånar fjärran stränder...

Åh! Jag skanderar dessa rader
från ett berg i skymningen...
jag är blott och bart ett kadaver
utan dig, det är Sanningen!




Fri vers (Modernistisk dikt) av livets_vår_51
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-09 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har diktat så fint till din kära.....en fin hyllning!
2014-03-09

  livets_vår_51
snälla, ge mig kritik också... jag behöver bli bättre en författare... för att göra rättvisa åt Skönheten...
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

livets_vår_51
livets_vår_51